BIGUANEL CHARMETTE

"LEMPI"

Synt. 3.6.2018

Isä: C.I.B, FI & SE & EE & LV & BY MVA Yarracitta Hermannin Herttua
Emä: FI MVA Sini-Minin Valentine

» Sukutaulu


Terveys:

Lonkat ?

Silmät ?

Ei rokotusoireita

Oikea täysi purenta

Toinen korvalehden kärki vuotanut kertaalleen 1,5 v.

vWD N/N

Diluutio DD - perimä

MyDogDNA terveyspassi, perimän terveysindeksi 97, tulokset


Näyttelystä JUN ERI

Säkäkork. 47 cm, paino 16 kg

Lempi 1 v on kiltti, erittäin fiksu ja toimelias, kaikkeen osallistuva joka paikan höylä. Se on sairaalloisen ahne possu, jolle kelpaa kaikki syötävä (ja juotava). Vaikka Lempi on vielä suht aktiivinen nuori pinseri, on se kuitenkin pinseriksi rauhallinen, toisinaan oikea laiskamato. Se on todellinen laumasielu. Tulee mukisematta toimeen kaikkien vieraidenkin koirien kanssa. Se tykkää tonkia ja haistella pihalla erilaisia jälkiä seuraten, mutta varsinaista riistaviettiä ei ole ainakaan vielä ilmennyt. Vahtiviettiä löytyy kyllä, sopivassa määrin.

Lempi nukkuu lähes aina katollaan, mielellään pitkään ja peitto päällä. Samoin kynsiä leikatessa se yl heittäytyy omatoimisesti lattialle selälleen röllöttämään.
Suihkussa käynti on Lempin mielestä aina ollut suorastaan mukavaa ja lämpimässä vedessä uiminen myös, ensi järkytyksen jälkeen, jolloin se istui pääni päällä kun uin. Kylmästä ja vesisateesta Lempi ei pinserimäiseen tyyliin välitä. Pieni tihkusade ei sitä kuitenkaan yl häiritse.
Lempin kanssa on tähän mennessä on harrastettu perustottelevaisuutta. Näyttelyssä ollaan käyty tähän mennessä pari kertaa junnuluokassa. Omatoimisesti Lempi 'harrastaa' tanssimista kuullessaan musiikkia, sekä kengurunyrkkeilyä. Sopivassa tilanteessa se heittää usein yläfemmaa ja osaa melkein käyttää älypuhelinta, avata ja sulkea ovia. Nyt vaan odotellaan milloin se oppii puhumaan ja ajamaan autoa. Nyt on hallussa vasta mää ja nää. Hassunhauska persoona.